Schiphol vluchtinformatie > Aankomsttijden > Schiphol Aankomsttijden

Schiphol Aankomsttijden

aankomsttijden schiphol Actuele Aankomsten Schiphol

Hieronder een overzicht van alle aankomsttijden Amsterdam Schiphol Airport:

Hierboven een overzicht van de recente Schiphol aankomsttijden. Door te klikken op een bepaalde vlucht kun je de benodigde gegevens opvragen. Dit is zeer handig indien je van plan bent iemand op te halen op Schiphol Amsterdam. Aan de kleuren in het overzicht kun je snel zien of jouw vlucht al geland is op Schiphol of toch helaas vertraging heeft. Wanneer je de gewenste vlucht niet vinden op de eerste pagina, zoek dan vervolgens door en selecteer een andere tijd en of datum.

Aankomsttijden Schiphol

Hieronder nog in het kort samengevat andere manieren waarmee je nog meer informatie over de vluchttijden van Schiphol kunt opvragen:

1. Check de borden met actuele vluchttijden op Schiphol zelf

Schiphol heeft uiteraard uitgebreide en actuele inzicht in alle belangrijke vluchtdata van vertrekkende en inkomende vluchten. Op Schiphol zijn de vertrek, aankomst en andere ruimtes voorzien van informatiepanelen met actuele vluchttijden en vluchtinformatie. Deze informatie kun je ook volledig en up-to-date vinden op de website van Schiphol.nl

2. De Schiphol app, zowel voor de Android als IOS beschikbaar.

3. Teletekst, in het bijzonder pagina 756 voor de aankomsttijden.

4. En nog vele andere sites zoals Flightstats, FlightAware.

Heeft u inmiddels ook de vakantiekriebels gekregen van ons aankomsttijden overzicht en van Schiphol? Check dan nu hierboven onze reiszoekmachine van Skyscanner voor goedkope vliegtickets.


De aankomsttijden van vluchten zijn overzichtelijk weergegeven. Door middel van de verschillende kleuren in het overzicht kun je snel zien of jouw vlucht al geland is of toch vertraging heeft. Verder kun je met de vliegtracker map van Flightradar24 ten slotte jouw vlucht nog nauwkeurig volgen tot de aankomst op Schiphol.