Schiphol Aankomsttijden

aankomsttijden schiphol Actuele Schiphol AankomsttijdenHierboven een overzicht van de recente Schiphol aankomsttijden. Door te klikken op een bepaalde vlucht kun je de benodigde gegevens opvragen. Dit is zeer handig indien je van plan bent iemand op te halen op Schiphol Amsterdam. Aan de kleuren in het overzicht kun je snel zien of jouw vlucht al geland is op Schiphol of toch helaas vertraging heeft. Wanneer je de gewenste vlucht niet vinden op de eerste pagina, zoek dan vervolgens door en selecteer een andere tijd en of datum.

Aankomsttijden Schiphol

Hieronder nog in het kort samengevat andere manieren waarmee je nog meer informatie over de vluchttijden van Schiphol kunt opvragen:

  1. Schiphol heeft uiteraard uitgebreide en actuele inzicht in alle belangrijke vluchtdata van vertrekkende en inkomende vluchten. Deze informatie kun je volledig en up-to-date vinden op de website van Schiphol.nl en via de informatiepanelen op Schiphol zelf.
  2. De Schiphol app, zowel voor de Android als IOS beschikbaar.
  3. Teletekst, in het bijzonder pagina 756 voor de aankomsttijden.
  4. En nog vele andere sites zoals Flightstats, FlightAware.

Heeft u inmiddels ook de vakantiekriebels gekregen van ons aankomsttijden overzicht en van Schiphol? Check dan nu hieronder onze reiszoekmachine van Skyscanner voor goedkope vliegtickets.


Goedkope vliegtickets – zoek nu ook de goedkoopste vluchten

  • Eenvoudig zoeken naar goedkope vluchten vanuit Schiphol met de krachtige Skyscanner reiszoekmachine 
  • Skyscanner vergelijkt supersnel meer dan 1200 partners wereldwijd en zoekt voor jouw goedkope vliegtickets
  • Alle vliegtickets eenvoudig te vergelijken in één overzicht
  • Snel zoeken naar goedkope vliegtickets
  • Boek ten slotte eenvoudig bij de betreffende airline of de vergelijkingssite 

Schiphol nieuws

1 2 3 19

De aankomsttijden van vluchten zijn overzichtelijk weergegeven. Door middel van de verschillende kleuren in het overzicht kun je snel zien of jouw vlucht al geland is of toch vertraging heeft. Verder kun je met de vliegtracker map van Flightradar24 ten slotte jouw vlucht nog nauwkeurig volgen.